PARKLOT > Lotnisko Lotnisko Modlin Warszawa > Parking PARKING P24 PREMIUM > Opinie

Opinie o PARKING P24 PREMIUM (Parking Modlin)

Klienci, którzy zarezerwowali miejsce na tym parkingu za pośrednictwem naszej strony oceniają go na 4.9/5na podstawie 1517 opinii.
4.9
  • Dojazd
    4.2
  • Standard
    4.2
  • Obsługa
    4.6
  • Transfer
    4.6

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Miła i dobrze zorganizowana obsługa parkingu, całkiem niezły dojazd do parkingu, transfer na lotnisko przebiegał w miłej atmosferze, wszystko zgodnie z planem. Dziękuję!"

18.09.2019 14:12

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Polecam parking w 100%. Świetni kierowcy, sympatyczna atmosfera!"

18.09.2019 11:32

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Dobra obsługa, szybki transport i wygoda. Polecam"

17.09.2019 15:27

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Znakomita obsługa przy korzystnych cenach. Obsługa w pełni responsywna. Dowóz/przywóz w pełni zadowalający. Jestem więcej niż zadowolony."

16.09.2019 12:13

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Aż głupio wystawiać opinię w samych superlatywach,ale taka jest rzeczywistość .Mam nadzieję,że moja opinia nie jest odosobniona.Do następnego spotkania."

11.09.2019 11:22

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Obsługa powolna, mimo że w tych usługach klientom raczej zależy na czasie. Sam parking niewielki, szkoda że wysypany jakimś żużlem czy żwirem a nie i utwardzony porządnie. Samochód do transferu już dość wysłużony, ale daje radę."

08.09.2019 15:02

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Obsługa miła i pomocna, polecam"

08.09.2019 12:02

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Generalnie polecam."

07.09.2019 11:57

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Sprawnie i bezproblemowo. Doskonała usługa. Dziękuję."

07.09.2019 11:22

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Obsługa bardzo dobra"

05.09.2019 13:35

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Polecam , dobry dojazd do parkingu oraz z parkingu na lotnisko. Dobry kontakt z obsługą parkingu, sprawny dowóz na i z lotniska."

02.09.2019 9:16

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Zdecydowanie polecam. Sam na pewno ponownie skorzystam."

31.08.2019 14:37

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Już chyba czwarty raz skorzystałem. Następnym razem też to zrobię. Dzięki!"

31.08.2019 8:06

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"polecam"

30.08.2019 12:20

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Bardzo miła obsługa. Szybki dojazd do lotniska."

29.08.2019 15:04

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko na nawyzszym poziomie, wraz z obsluga - Panem Krzysztofem"

27.08.2019 11:29

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko na plus. Polecam ten parking"

27.08.2019 9:39

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko na wielki PLUS! Kontakt z obsługą parkingu, sam transfer oraz dojazd do parkingu. Korzystałam już z kilku okolicznych opcji, ale ten parking zdecydowanie polecam :)"

26.08.2019 23:44

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko ok. Polecam"

24.08.2019 11:40

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Miła obsługa, szybki transfer, dobra cena. Polecam"

22.08.2019 13:08