PARKLOT > Lotnisko Gdańsk Parking Maxi Parking Opinie

Opinie o Maxi Parking (Parking Gdańsk)

Klienci, którzy zarezerwowali miejsce na tym parkingu za pośrednictwem naszej strony oceniają go na 3.8/5 na podstawie 1073 opinii.
3.8
  • Dojazd
    4.0
  • Standard
    3.3
  • Obsługa
    3.8
  • Transfer
    3.8

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Dobra organizacja,komunikacja.Auto bezpieczne"

07.04.2024 11:13

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Uważam, żeby bardziej oznakować parking."

03.04.2024 13:33

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Uwaga do właścicieli, zadbajcie o stan auta którym wozicie pasażerów, podarte brudne siedziska z gąbką na wierzchu, żadnej pomocy przy wkładaniu i wyjmowaniu bagaży, nawet brakiem chęci otwarcia klapy bagażowej. Uwaga do parklot: wystawianie faktur na firmę z dopisaniem tablic rejestracyjnych i terminu pobytu jest dla was niewykonalne, tłumaczenie się posiadanym systemem wystawiania dokumentów jest infantylne"

15.02.2023 8:26

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko szybko i bezproblemowo"

29.01.2023 16:06

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Odradzam!!!! Parking po kostki tonie w błocie, poczekalnia to zimna obskurna nora bez klamki w drzwiach, siedzisz na brudnej kanapie miedzy śmieciami i stertą kartonów z talerzami i częściami motoryzacyjnymi. Wyglada to bardziej jak jakiś magazynek. WSTYD WPUSZCZAĆ LUDZI!! Bus wożący ludzi na lotnisko to totalna ruina, chyba jako jedyni nie maja nawet naklejki z nazwa parkingu- raczej wiadomo dlaczego. Widocznie wstyd się przyznawać. Sam kierowca rozbrajająco oświadczył ze jak się do tego czasu nie rozpadnie to za dwa tyg odbierze nas ten sam samochód. Obsługa chamska i butna, chętnie wykrzyczy swoje racje. Zdecydowanie odradzam!!!"

15.01.2023 20:09

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Obsługa beznadziejna. Gbur i prostak"

09.01.2023 14:19

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wiele razy korzystałam z usług MaxiParkingu. Zawsze byłam bardzo zadowolona o czym wielokrotnie pisałam w ocenach. Niestety ostatnie dwa razy mocno mnie rozczarowały i chyba na dłuższy czas odpuszcze sobie korzystanie z Maxi. Wracając nocnym lotem z 2 na 3 stycznia starszy Pan z obsługi parkingu odstawiał straszne szopki. Nie dość że "za chwilę będę" trwało 27 minut to jeszcze Pan z obsługi bardzo nie ogarniał sytuacji i wprowadził następne osoby w błąd i jeszcze zrzucał na nie winę. Radzę zastanowić się nad doborem obsługi parkingu na nockach gdzie jest tylko jeden kierowca. To co się działo tego wieczora to była KATASTROFA"

08.01.2023 20:53

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Polecam parking!"

30.12.2022 10:46

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Brak baneru na płocie lub jakiejkolwiek reklamy umożliwiającej zauważenie parkingu z drogi. Mimo nawigacji błądziłem, adres parkingu wyblakły, a obsługa niemiła. Przepłaciłem."

23.10.2022 16:32

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Parking super ale obsługa w drodze powrotnej bardzo nie miła Data powrotu 19 10 2022 godz 9 30 facet nie powinien obsługiwać ludzi!!!!!"

20.10.2022 11:35

Czytaj więcej...