PARKLOT > Lotnisko Lotnisko Okęcie Chopina Warszawa > Parking P22 Krakowska > Opinie

Opinie o P22 Krakowska (Parking Okęcie)

Klienci, którzy zarezerwowali miejsce na tym parkingu za pośrednictwem naszej strony oceniają go na 4.9/5 na podstawie 933 opinii.
4.9
  • Dojazd
    4.1
  • Standard
    4.4
  • Obsługa
    4.6
  • Transfer
    4.6

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko bardzo w porządku :) na pewno ponownie skorzystam :)"

17.12.2019 19:03

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Polecam, szybko i sprawnie"

13.12.2019 17:17

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"naczytałem się wielu złych opinii o parkingach przy lotnisku Chopina, ten wybrałem ze względu na większość pozytywnych recenzji. Nie zawiodłem się. Miło, kulturalnie, na czas. Nikt nie zmusza do zostawiania kluczy do samochodu."

10.12.2019 11:37

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Bardzo sprawna obsługa, b. dobry kontakt telefoniczny. Szybki transfer w obie strony. Polecam"

10.12.2019 11:25

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko odbyło się bez problemu. Polecam"

10.12.2019 7:54

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Zdecydowanie polecam, pełny profesjonalizm"

09.12.2019 19:30

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Proszę zwrócić uwagę czy w busach są sprawne pasy bezpieczeństwa. W moim przypadku nie mogłem zapiać dzieci gdyż pasów nie dało się wyciągnąć"

09.12.2019 17:40

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"ogólnie parking ok. Małe ale. Zostawiłam w " sejfie "kluczyki do samochodu. pod moją nieobecność auto zostało przeparkowane. Obsługa nic nie zgłaszała."

08.12.2019 17:01

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Bez zarzutów, jestem bardzo zadowolony."

08.12.2019 15:09

"Wszystko OK, sprawnie i bez żadnych problemow."

07.12.2019 15:29

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Sprawna i bardzo sympatyczna obsługa. Na transfer czasami trzeba chwilkę poczekać, jeśli kierowca akurat jest w trasie ale ogólnie porządny i miły serwis. Parking "kameralny" przez co nie trzeba parkować daleko od punktu obsługowego. Zdecydowanie polecam."

06.12.2019 19:26

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Pełne zadowolenie - szybko i sprawnie, bardzo dobry kontakt, perfekcyjna obsługa."

06.12.2019 3:30

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Wszystko sprawnie i bez problemu polecam"

04.12.2019 10:02

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"super parking, tylko polecac moge dojazd, oblsuga , standard i korzystna cena, nic wiecej lepiej zrobic nie mogli"

04.12.2019 4:46

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Jedyny minus to brak toalety na parkingu. I może jeszcze w trakcie odbioru z lotniska Kierowca mógłby dwóm kobietom pomóc z zapakowaniem/wypakowaniem walizek z busa:)"

03.12.2019 12:13

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Brak pomocy przy załadunku bagażu podczas transferu"

01.12.2019 16:47

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Jak zwykle - bardzo dobrze!"

01.12.2019 11:46

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Szybka obsługa w obie strony na i z lotniska. Przy wylocie wyjazd po minucie od zaparkowania, Powrót 10 minut po telefonie, że mamy bagaże."

29.11.2019 22:51

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Troche klopotliwy dojazd na porking za pierwszym razem bo latwo ominac zjazd ale kolejny bedzie bezproblemowy bo napewno z niego zkozystam i dodatkowym +informacja sms i szybki odbior z lotniska"

27.11.2019 20:22

  • Dojazd
  • Standard
  • Obsługa
  • Transfer

"Przyzwoity europejski standard. parking utwardzony , dojazd utwardzony. Szybka i miła obsługa. Łatwy dojazd przez S2"

26.11.2019 11:39