Lotnisko Modlin Warszawa

Green Parking 4.8
czas transferu na lotnisko 4 min

Green Parking Opinie

1168 Recenzji
4.8
  • Dojazd do parkingu
  • Standard parkingu
  • Obsługa klienta
  • Transfer na lotnisko

- 12.12.2018 -

ANNA PRONOBIS

"Panowie bardzo uprzejmi, wszystko przebiegało sprawnie. Często korzystam z tego parkingu, nie było żadnych problemów."

- 11.12.2018 -

Adrian Kapczyński

"Wszystko bardzo szybko, mówią że będą za 5 minut, są już po czterech, sprawne transfery, dużo miejsc parkingowych. Ogólnie super"

- 11.12.2018 -

Jacek Hak

"Wszystko super"

- 10.12.2018 -

Anna Magryta

"Super. Pomocna obsluga. Polecam"

- 10.12.2018 -

Wiktor

"Dbałość o klienta."

- 10.12.2018 -

Angelika Winiarska

"Wszystko na czas, miła obsługa :) polecam!! :)"

- 10.12.2018 -

Michał Wyszka

"Wszystko odbywa się bardzo szybko i sprawnie. Polecam :)"

- 10.12.2018 -

Beata

"Ogolne wrazenie pozytywne"

- 10.12.2018 -

Krystian Krzeminski

"Firma godna polecenia !!!"

- 10.12.2018 -

Magdalena midura

"Polecam . Tanio szybko i przyjemnie . Rekomendowany 100%"

- 09.12.2018 -

Marzena Wojtlowska

"wszystko przebiegło super"

- 08.12.2018 -

Joanna Golebiewska

"Bardzo fajny parking. Starszy Pan z obsługi bardzo sympatyczny (z miłym poczuciem humoru). Wszystko idealne ale znalezienie parkingu bez kontaktu z pracownikami wg mnie niemożliwy. Lepiej odrazu sie skontaktować i byc w kontakcie „z parkingiem” niż pozniej pod presja czasu działać"

- 07.12.2018 -

Danuta M

"Dobry dojazd pod warunkiem, że nie korzysta się z Google Maps (prowadzi dookoła). Szybka, sprawna obsługa, dowóz na lotnisko i z powrotem też. Polecam"

- 07.12.2018 -

Ziko

"Bardzo dobra obsługa. Polecam"

- 06.12.2018 -

Marcin Białobrzewski

"Bardzo fajny parking w przystępnej cenie."

- 06.12.2018 -

Justyna

"Profesjonalna obsługa, nawet po utrudnieniach Dotyczących ladowania na lotnisku modlin, gdzie samolot musial ladowac na lotnisku chopina w poznych godzinachnocnych, Pan odbierajacy nas z lotniska z bardzo duzym opoznieniem nie robil zadnych problemow i czekal na wszystkich pasazerow do ich przybycia na modlin. Polecam 😉"

- 06.12.2018 -

Anita

"Wszystko ok, miła obsługa, na pewno skorzystam jeszcze z tego parkingu."

- 04.12.2018 -

Bartłomiej Kiernoz

"przemiły kierowca, podwózka natychmiast bez czekania, super! :)"

- 04.12.2018 -

Janusz T

"Profesjonalnie zorganizowana obsługa. Informacje przekazywane na bieżąco. Korzystna cena. Jak będę wylatywał z Modlina, na pewno skorzystam ponownie!"

- 04.12.2018 -

Ewelina

"Wszystko ok. Szybki dojazd na lotnisko."